Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi e-tron quattro concept. Audis første helelektriske bil

Audi e-tron quattro concept, som er en el-SUV vil være produksjonsklar i 2018, men allerede nå er det mulig å forhåndsreservere bilen.

For 20.000 kroner kan du sikre deg en plass i køen. Forhåndsreserver din Audi e-tron quattro concept her. Ved å klikke på linken kommer du direkte til reservasjonsløsningen av Audis elektriske SUV.

 

Elektrisk familie-SUV med god plass

At Audis første helektriske bil er en el-SUV, passer perfekt for det norske markedet. Her får du både quattro firehjulstrekk, høy bakkeklaring og godt med plass. Konseptbilen er 4,88 m lang, 1,93 m bred og 1,54 m høy. Dette betyr at den størrelsesmessig vil ligge mellom Audi Q5 og Audi Q7. Bagasjerommet er på 615 l.

 

 

Nok rekkevidde til å være nummer én bil

Med en batterikapasitet på 95 kWh har konseptbilen en rekkevidde på mer enn 500 kilometer. Dette gjør at Audi e-tron quattro concept fint kan fungere som nummer én for mange norske husholdninger.

 

Kraftpakke

Fremdriften til Audi e-tron quattro concept blir sørget for av tre elektriske motorer. En på forakselen, mens de to andre driver bakakselen. Motorene har til sammen stor effekt, og leverer totalt 320 kW (435 hk). Det finnes også en egen boostfunksjon som øker effekten over kortere perioder, til hele 370 kW (503 hk) og dreiemomentet til over 800 Nm. 0–100 km/t gjøres unna på 4,6 sekunder.

 

Mer elektrisk fra Audi fremover

I Shanghai ble det nylig avduket enda en elektrisk nyhet; Audi e-tron Sportback concept som kommer i 2019. Audi planlegger å lansere én ny fullelektrisk modell i året fra 2018 frem til 2020.

 

Vi hjelper deg gjerne dersom du skulle ha noen spørsmål. Ta kontakt med oss på [email protected].

 

Kilde:
moller.no